Εκφράστε την αγάπη σας με τη διαχρονική ομορφιά των λουλουδιών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €100

Οnline Αποστολή λουλουδιών

 

Οnline Αποστολή λουλουδιών

Ανθοπωλείο στη Γλυφάδα - Αποστολή λουλουδιών Online

 

Το ανθοπωλείο Selia Flowers στη Γλυφάδα, ιδρύθηκε το 2004 παρέχοντας από την πρώτη μέρα λειτουργίας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανθοδετικής τέχνης. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διακόσμησης, ανθοστολισμού και οργάνωσης εκδηλώσεων, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε περίσταση που αναλαμβάνουμε. Το ανθοπωλείο Selia Flowers, περιβάλλεται από ανθρώπους με εξειδίκευση και εμπειρία, εξελίσσεται συνεχώς, καθιστώντας το δημιουργικό και καινοτόμο, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Μέλος του δικτύου INTERFLORA στην κατηγορία TOP FLORIST, μέλος του συλλόγου ανθοπωλών Αττικής, μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Επαγγελματιών Κοινωνικών Εκδηλώσεων και μέλος της Λέσχης Ανθοδετών Ελλάδος, το ανθοπωλείο Selia Flowers επιβεβαιώνει εμπράκτως την δυναμική παρουσία σε κάθε τομέα. Στο ανθοπωλείο μας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας, σχετικά με τα λουλούδια και τα φυτά.

 

Δείξτε την αγάπη σας στέλνοντας λουλούδια

Το ανθοπωλείο Selia Flowers στη Γλυφάδα, κατα τη μακρόχρονη παρουσία του, έχει αναλάβει και πραγματοποιήσει σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, αρκετά ζευγάρια μας εμπιστεύτηκαν να στολίσουμε την κοινωνική τους εκδήλωση (γάμο, βάπτιση κ.λπ.) σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, με άψογο αποτέλεσμα, που αποδεικνύεται από τα θετικά σχόλιά τους.

Ακολουθώντας μια απλή επιχειρηματική φιλοσοφία, «αξιοποιούμε την ομάδα μας και επενδύουμε στην ποιότητα και το σχεδιασμό».

Είτε είναι η αγάπη, η χαρά, η στοργή, η εκτίμηση, η συμπάθεια, ο ρομαντισμός ή η συγγνώμη. Η προσφορά λουλουδιών μεταφέρει τα βαθύτερα συναισθήματα με τον πιο κομψό τρόπο.

Selia Flowers Ανθοπωλείο στη Γλυφάδα

Το ανθοπωλείο Selia Flowers στη Γλυφάδα είναι η ιδανική επιλογή για αποστολή λουλουδιών στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα λουλουδιών που είναι τέλεια για κάθε περίσταση. Αν θέλετε να στείλετε λουλούδια σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση, ή απλά να φωτίσετε το σπίτι σας, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο μπουκέτο.

Το ανθοπωλείο Selia Flowers στη Γλυφάδα, προσφέρει παράδοση την ίδια μέρα, για να εξασφαλίσετε ότι τα λουλούδια σας θα φτάνουν φρέσκα και στην ώρα τους. Το ηλεκτρονικό μας σύστημα παραγγελίας είναι εύκολο και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και φυτών. Ακόμη μπορείτε να στείλετε λουλούδια και μέσω των εφαρμογών e-food, Box, Wolt και Ebloom αναζητώντας το ανθοπωλείο μας.

Ως τοπικό ανθοπωλείο στη Γλυφάδα, είμαστε υπερήφανοι και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές λουλουδιών, με εγγυημένη την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι τα λουλούδια έχουν τη δύναμη να φωτίζουν την μέρα σας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να μοιραστείτε αυτή τη χαρά με τους αγαπημένους σας.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ανθοπωλείο στη Γλυφάδα, δε χρειάζεται να ψάχνετε αλλού, γιατί μόλις βρήκατε το καλύτερο!! Είμαστε εδώ, για σας βοηθήσουμε να στείλετε το τέλειο μπουκέτο σήμερα!